Over ons

Onderhoud en APK-keuring: In onze moderne werkplaats wordt u geadviseerd en geholpen door een team ervaren en vakkundige monteurs. Onder leiding van onze chef werkplaats (Jan Kranen), werken ze allemaal vanuit één doel: u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Onze werkplaats is uitgerust met geavanceerde testapparatuur. Op die manier kunnen wij u de kwaliteit en veiligheid garanderen, die u van ons verwacht.

 

Omdat wij als VETOS dealer in het bezit zijn van alle technische- en onderhoudsgegevens van uw Toyota, alsmede de beschikking hebben over originele onderdelen, wordt het onderhoud altijd con-form de voorschriften van de fabrikant uitgevoerd.

 

Wanneer u na de garantieperiode de wens te kennen geeft om andere dan originele onderdelen te gebruiken, teneinde kosten te sparen, dan kunnen wij u over deze mogelijkheden informeren en u hierover adviseren.

 

Natuurlijk kunt u ook voor onderhoud, reparatie, APK en schadeherstel aan een ander merk auto uitstekend bij ons terecht. Onze monteurs worden niet alleen bij de importeur voor één merk opgeleid, maar zijn ook "allround", waardoor er een breed kennisniveau aanwezig is.

 

Als Apk-keuringstation verzorgen wij ook de diesel roetmeting. Alle handelingen in onze werkplaats vinden plaats op basis van de beschikbare fabrieksspecificaties en conform de BOVAG voorwaarden.

 

Airco-service: Heeft u het idee dat uw airconditioning niet meer naar behoren werkt? Of misschien heeft u last van vieze en nare luchtjes in de auto? Dan kunt u ook bij ons terecht voor een gehele controle van uw airco-systeem en/of reiniging van het systeem. Onze monteurs hebben een STEK-gecertificeerde diploma zodat zij geheel volgens de strenge milieueisen aan uw airco kunnen werken. Mocht u op dit moment een auto hebben zonder airconditioning en u zou toch graag een airco willen hebben, dan kunt u ook altijd navragen of er mogelijkheden zijn om dit alsnog in te bouwen.

 

 

Banden en velgen: Mochten uw huidige banden door slijtage aan vervanging toe zijn, kunnen wij u altijd een scherpe prijs aanbieden voor het vervangen van deze banden. Bij ons heeft u altijd een ruime keus in diverse merken en prijsklasses. Wanneer wij u een prijsopgaaf doen voor montage van banden is de montage en het balanceren gratis! Zit u tevens te denken om uw stalen velgen te vervangen in lichtmetalen velgen, ook dan kunnen wij u wellicht hiermee helpen. Door diverse designs en maten is er meestal wel een lichtmetalen velg te vinden die geheel aan uw wens voldoet. Hier zitten wij ook niet aan het merk van uw auto gebonden. De diverse velgen zijn namelijk voor meerdere merken verkrijgbaar. Wanneer u hieronder op de afbeelding van de lichtmetalen velgen klikt kunt u in het brede gamma een kijkje nemen. De genoemde prijzen op deze site zijn exclusief 21% BTW en vraag ons naar de speciale prijzen!!!