Shell tankstation

Brandstof nodig? Of heeft u zin in een lekkere snack of verfrissing? Bij ons kunt op alle fronten echt even bijtanken. Bovendien profiteert u van de speciale acties en aanbiedingen als u geregeld bij ons tankt.  

Heeft u hulp nodig bij het tanken? Geen probleem, onze vaste medewerkers (Ineke Wijntjes en Rijk-Jan Alblas) of part-timers helpen u hier graag bij. Onze gedachtes van het bieden van goede service en persoonlijke benadering is dus ook van toepassing bij ons Shell tankstation en Shell shop.

 

Shell tankstation van de Weerd is een modern verkooppunt met een uitgebreid assortiment van diverse zoetwaren tot aan diverse soorten motorolie, diverse soorten ijsjes, rookwaren en pre-paid telefoonkaarten. Op ons voorterrein heeft u de keus uit de volgende brandstoffen: Euro Fuelsave 95, V-Power 98, Diesel en V-Power Diesel. Heeft u een oldtimer dan kunt u in onze shop een brandstof toevoeging vinden voor uw auto. Ook kunt u op ons terrein gebruik maken van onze bandenpomp en de schoonmaakvoorzieningen voor het reinigen van uw voorruit.

 

Openingstijden Shell shop & tankstation  
Maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 21.00 uur                                        
Zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur
Zon- en feestdagen van 9.00 tot 18.00 uur